Proč o tom teď mluvíš?
Po těch letech
že moje vlasy
voní
pořád stejně ...
nemůžeš
si to pamatovat
nemůžeš?
nemůžeš !!
stejně jako já
si nemůžu pamatovat
chuť potu
z tvého
břicha ...
někdo z nás dvou
tomu
věřit musí ...
... nebo budeme za pár let mluvit o tom samém ...
Slušný opus
naturalistického vyznění
s možností vlastního podprahového výkladu.
Solidní...
Martin Kristián Kudlák
poetik
29.09.2013 15:24:00 | kudlankaW
Z toho by mohlo něco bejt.
29.09.2013 13:00:20 | Nikotin
jak říká nikotin. Občas se něco někomu povede. Za tohle dám tip, na ST to ještě není. A začínat poezii otázkou je velkej risk, dávej na to bacha. ale vyšlo.
29.09.2013 13:13:51 | jezevec.edward
a částečně taky proto že miluju vůni okurkovýho šamponu na dámských vlasech.
29.09.2013 13:14:49 | jezevec.edward