co ty víš kde a s kým budem až spolu nebudem
tak pro tahle slova jsme se vrátili
po cestě zpět
ale v úplně jiným čase
byla to jen zvědavost
jestli k sobě doopravdy nepatříme
nejsem o nic víc moudrá
než před sto lety a tisíci kilometry
moje holé ruce chodily už moc dlouho v trní
máte pravdu všechno je to ve mě
je těžké opustit kruh
protože ten kruh to jsem já
vidíme jen tak daleko jak si myslíme že vidět můžem