Zmaření pocit
Obtáčí
mé kotníky
bodláčí
prorůstá chodníky
roztodivný plevel
Osud roztáčí
kolo ročních období,
gambler zdolal další level,
já chřadnu, padám na kolena,
by můj obličej zmizel
za miliónem stébel
příteli kdybys věděl...
Bezmocně ležím tváří k zemi
poslední přerývavé výdechy.
„Co jsem v životě dokázal?“
Moc toho nebylo a není...
Poněkud hořká cena útěchy!
Přečteno 375x
Tipy 8
Poslední tipující: Kirsten, Avola, zdenka, Amonasr, Robin Marnolli, Kaitlynn
Komentáře (9)
Komentujících (4)