Písala si o smiechu,
s ktorým sa strhávaš z nočných môr,
o krvavom slnku, čo ťa ráno prinútilo vstať,
o nádejach a príležitostiach strácajúcich sa v plynúcom čase.
Spomínala si presilené kolená a zlepšujúcu sa kondíciu,
octom zaliatu šošovicovú polievku,
bolesť brucha z nedojedeného narodeninového hamburgera,
slzy v očiach pri ceste k rodičom.
Cítim nahnité lístie v lese, keď zbieraš hríby,
prežívam Coil, Animal Colective a Nicka Cavea,
prehadzujem a domýšľam si písmená,
aby tvoje vety dávali zmysel.
Mám rád,
keď sa so mnou delíš o tieto bežné intímnosti.
Mám rád teba.
nj ako povies