Jsem hvězdou vlastního filmu
A star Národního divadla.
Jsem pouhá myšlenka
která tě jen napadla
když jsi se probral po nocích
při kterých jsi nemohl spát.
Pojď před kamery hrát.
A vkroč na prkna co znamenají svět.
Uplyne ještě spousty měsíců a let
než vkročím na premiéru sebe samé
a uslyším to nepředstírané
ticho uprostřed potlesku
vkročit na premiéru sebe samé a uslyšet nepředstírané - to se mi líbí :)
02.10.2013 10:38:42 | Radhuza
líbí se mi závěrečná strofa. Dám bod, ale už ti musím říct, že umíš i vyšší laťku Eliško :-)
tohle by ještě šlo "dobrousit" :-)
02.10.2013 03:22:32 | Robin Marnolli