Nemocná

Nemocná

Anotace: Jedna od nemocného :))

Po prvním dnu v práci,
skoro po roce,
ležet v posteli s chřipkou
a potit se...

Totální guma,
mozek už utek'
čumím jak bluma,
toť všechen skutek.

Nejde si dovolit,
býti nemocen,
ale má to výhodu,
menší nechutenství není na škodu
Autor Redingar, 01.10.2013
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel