Anotace: len tak
Sbírka: Nik sa ma nepýta. Tak kričím.
Šepkáš,
že si to ešte nikdy nerobil.
Neboj sa.
Až mi spočinieš
v objatí,
budem nežná,
ako žiadna predo mnou.
Do konca.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?