Anotace: •••
V jednoduchosti se vždycky skrývá..
komplikovaná krása
Nebylo by to nádherné
zničit, co tvé srdce drásá
a praštit se do hlavy při každém doufání?
Ve stručnosti se lépe hledá..
obsáhlá stopáž
Nebylo by to kouzelné
zahodit, co si v rukou motáš
a prasknout bublinu při každém koupání?
A tak lze lehce předvídat
co vyroste ze zapuštěných míz
Prosím, přivítejte mou..
Lady Masterpiece