Konec
Všechno už končí,
přichází temno.
Tvůj výraz v tváři
začíná blednout.
Všechny vzpomínky
náhle se vybaví.
Sen šťastné rodinky
se jen tak nespraví.
Hodiny tikají,
světélka blikají.
Tma zbyla jediná,
krásná a nevinná.
Všechno se v temnotě ztrácí,
kolem nich létají ptáci.
Není cesty zpět,
nepokvete živý květ.
Dívám se do té bledé tváře,
jak se z ní ztrácí života záře.
Usínají stromy smrtí pohlcené,
i nebe není nedotčené.
Krev vytékající z úst,
stéká... rychle a pomalu.
Neslyšíš trávu trávu růst,
jen vlastní popravu.
Hušení v uších,
zděšené výkřiky.
Vzkříšení duší?
Jen ticho navěky.
Potom už nic...
temnota...
samota...
klid...
...
...
...
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, Tasha
Komentáře (0)