Porsche
Někdy kouřím
a vzpomínám na dětství
Když jsem byl malej
a chodili jsme s klukama na třešně
Bylo mi tak
deset
Ten nejstarší mi podal cigáro
a řekl
"tak se ukaž mladej"
A všichni ostatní tvrdili
že to nedám
Já si potáhl z cigarety
šlukl dým
a foukl ho
zpátky do atmosféry
Nikdo mi nevěřil
že jsem si tehdy šlukl a nekašlal
nikdo
Ale nebyla to moje první
cigareta
ani parta
V osmi jsem si zašel do hospody pro kusovky
a zapálil si na jednom obrovským dubovým kmeni
koukal dolů
na město
a poprvý mě napadlo
jaký to je bejt mrtvej
A když mi bylo tak
pět
na nějaký oslavě
mi jeden můj strýc
podal cigáro
a řekl
"zkus to"
všichni tančili
a bavili se
a
ožírali si
držky
a já si potáhl
a foukl dým z cigarety zpátky Jakoby nic
A moje matka se smála
a křičela všude naokolo
"Náááhooodááá!"
Ale já věděl že jsem předurčen k velkým věcem
.
Přečteno 516x
Tipy 24
Poslední tipující: Loveless, Majdalénka, Holis, lucie.Tee, prostějanek, Kaitlynn, Lacosta1, Nikotin, CoT, Amonasr, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)