Voda
Jak asi má se
Když tiše plave
V celé své kráse
Topí deště vlahé
Hedvábné tělo
Vlnky větru hladí
V náruči celou
Břehy zas ji vzaly
Jak asi má se
Tak volná a svěží
Když v sklenkách zase
Hladiny čeří
Rudá až hoří
Pak čirá jak nebe
Jak pěna v moři
Sníh, který zebe
Jak asi má se
Voda v těch očích
V minulém čase
Uprostřed noci?
Komentáře (1)
Komentujících (1)