Stál tam na nástupišti metra
S kapucou přes hlavu
staženou hluboko do čela
Stál tam docela
Sám
A do papírku
si balil
joint
s city
Slunce vychází
nad tvým soukromým
New York City
Tý grafice jsi docela dala za uši :-). Předtim to bylo lepší. Ještě ne dobrý, ale lepší a nadějný.
A ten obrázek k tomu nejde vůbec.
Co je to teď za módu s těma obrázkama?
Taky byste si dali do knížky ukradený fotky odněkud z internetu?
10.10.2013 15:25:28 | Nikotin
Auva, Nikotine, od tebe ta facka za uši bolí :-) Tak takhle bez obrázku dobrý? :-)
10.10.2013 16:00:41 | Elisa K.