pod vlivem limby...
nelibuješ si
v intelektuálních zájmech
máš jen takové
co poskytuje paměť
a potom zapomnění…
šlechetná
klidné jasné oči
a úsměv co proniká
kdoví jaké klubko vášní
se v tvém půvabu ukrývá…
máš citlivý vztah
k rostlinám
i ke zvířatům
s jejich tichým životem spřízněná
stručně řečeno
jsi šťastná
žilkovaná dlažba
mého těla
dvě magnolie
a zahradní studna
probudily její slova
příteli co si myslíš o spánku?
milá Dormancie
myslím že je
největším tajemstvím našich činů
pro někoho je zatměním bdění
pro jiného zahrnuje včera dnes i zítra
pro dalšího snění nepřetržité
věnujeme mu třetinu života
přitom mu nerozumíme
ovšem já jej nepotřebuji pochopit
s vámi se v něm totiž probouzím
jako s přílivem podzimního vánku...
Přečteno 310x
Tipy 21
Poslední tipující: Miriska, Jiparo, Radhuza, Amonasr, Joe Vai, Elisa K., Aťan, xkacerka, střelkyně1, Petbab, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)