Poiana Narciselor
Všech simple mind jsem fanda
netoužím mít chytrou
hůl na krku parchanta
s pěstěnou in vitro
´ex´ exkluzivní hubou
má mele, jak umí
ať vlasy mi vyškubou
ti, co méďům z gumy
rub závidí nevalný
sázím na riziko
znak narcizmu nechvalný
v potisku na triko
květu sdílím dekor
takhle zmizet zrakům
k Poiana Narciselor
zamířím, k parťákům
narcissus poeticus
hele, pěkné kvítko
kéž krtek bratří v triku
měl by soucit s kytkou
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Matty09
Komentáře (2)
Komentujících (2)