čas sběru...
křišťálový lustr nebes
jiskří vzduchem a oslňuje
koberec úbělu
neposkvrněné dekorum
rozprostřené
do dálek počestnosti
plody uprostřed léta
podzim květu
v zimě mráz ohmatává kořen
stromy shodily paruky
v korunách přesto bují
jmelí zeleň
všechno zapadá
do slunovratu
Přečteno 358x
Tipy 18
Poslední tipující: Miriska, Aťan, maliska, střelkyně1, Elisa K., Amonasr, Robin Marnolli, Petbab, Radhuza, Joe Vai, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)