izolepou
si strhnu ze zubu
zbytky krupicovy kase
a
se slzou v oku
si vzpomenu
jak mi bracha rikal
ze ji jim hnedou jak hovno
uz
mi nechybi
mala verun
ale
k tomu dospelactvi
si prijdu
jako nedokoncena
uz verim
na chyby
a vecny odpousteni
na spliny na gauci
zohyzdeny pravdy
a popraskany dlazdicky
jsem jenom
tak nejak
nejista
asi
budu muset
probehnout louzi
v podpatcich