Anotace: ...
bejt bohatej znamená
mít v peněžence posledního bůra a přesto
rozdávat poslední dobrý zbytky svýho já
všude kolem
výtah nám lže když říká že uveze půl tuny
občas se spustí siréna i když do něj nastoupím sám
s těžkou hlavou
vzpomínky namazaný na chleba
s pažitkou splínů
se roztíraj jako
čumět do světel vlaku v tunelu a doufat
že to skončí
že nebude už co mazat na chleba
s kym nastoupit do výtahu
Musel jsi být smutný, když sis po sobě poprvé přečetl, tak jako já. Dobré a výstižné.
18.10.2013 12:24:25 | VEDz RVAHEs
Od piateho verša.
13.10.2013 21:59:25 | nebech
Keď vravíš, tak potom to asi tak bude :-)
mne sa páči od prvého, ale já som autor, to sa nedá brať tak važne.
13.10.2013 22:01:10 | jezevec.edward
Tak, tak, autori sú absolútne nepodstatní...
Ale láskavo ti dovolím nestotožňovať sa s mojím názorom. :-)
13.10.2013 22:06:30 | nebech