Nečistá duše
Studený kov studí do zátylku
už je téměř tady, vydrž ještě chvilku.
/Hořce plakala pro to
o čem už jen snila
toulala se po městě
lahev vodky pila./
Studený kov na zátylku zebe
dívá se vzhůru a vidí tam nebe.
/Ve snaze se očistit
hanlivě se nazve
pak ke rtům zas přikládá
čiré hrdlo lahve./
Už studený kov není - zatratila sebe
nežli žít dál s tím, že trápila Tebe.
/Duše letí do ztracena
tolik těžká, špinavá
byla celá poskvrněná
hnusná, mrtvá, ohavná./
Přečteno 473x
Tipy 3
Poslední tipující: Martin Šimeček, Trystan ap Tallwch
Komentáře (2)
Komentujících (2)