Sedela na balkóne
s cigaretou v jednej ruke
a kávou v druhej.
Pes vedľa nej
oddane vrtel chvostom
a sledoval obláčky dymu.
Ani nepostrehla,
že v tej chvíli
jej pri nohách ležal celý svet...
Maliska to řekla lakonicky, ale přesně - proč si vymýšlet něco jiného :-)
14.10.2013 22:06:54 | Amonasr