Ne každému se přeci musí povinně líbit kniha Malý princ od pana Exupéry. Například mně jsou bližší Květy zla. ;-)
20.10.2013 01:51:32 | Haviko
tady šlo o citadelu :D já jeho názor zastávám. ale ne každý (á) :D
20.10.2013 08:49:36 | Favi
Fajn, přiznávám, že mě Exupéryho díla minula. Četla jsem asi jinou literaturu. Až zestárno o pár třeba i Exupéryho přelouskám. To se neví, co bude v budoucnu. A tak snad je to dobře.
20.10.2013 09:02:34 | Haviko