Pod tíhou sněhu
Kam vedou stopy vlčí?
Asi někam k severu.
Kam kanou slzy tvých očí?
Zřejmě někam v tom směru.
Proč se nám nic nedaří,
psi netáhnou, oheň nehoří...
Silně vnímám toto příkoří,
a vím, kdo nezažil ten nevěří,
že
hrůzné jsou to stavy
kdy nemůžeš utéct ze své hlavy
ač jseš vězněm bez ostrahy.
Pak jen naděje je kotvou existence.
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: Matty09, Majdalénka
Komentáře (0)