Za tvé dary
Anotace: Vždy je zač poděkovat.
Možná máš chmury
a cítíš své rány
...sama víš...
že cesty ke štěstí
trním jsou tkány
a přesto ještě zvládáš
míchat cizí karty
když věnuješ mi vůni
a nakažlivej úsměv na rty
Přečteno 482x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Lioness, Isquieasuus, Martinecka23, milenium, Amonasr
Komentáře (5)
Komentujících (3)