Exekuce
Dají křídla všemu
co je pro tebe cenné
přikovají je a řeknou:
"Plať, jinak to uletí"
a ty
zůstaneš nahá
jen abys to měla
jenže nakonec se ze spánku
budeš dřít z vlastní kůže
pro domov
pro sny
vyletíš z vlastních žil
protože
Splatit dluh
neznamená splatit vzpomínku
na jeho vymáhání
Přečteno 385x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Jozef Bojanovský, Amonasr, Majdalénka, Ayne, maliska, Matty09
Komentáře (3)
Komentujících (2)