VTULENÁ
Z čeho pramení to bezpečí?
...když se v noci vtulím do polštáře
Kam se poděla ta nevázanost citů?
Kde se vzal rozum, co mi velí?
...konečně správnou věc
Když se budím
ještě pár hodin do úsvitu
Já a Ty
nikdy nebude co bysme chtěli
spadl jsi mi do oka
a uvíznul mi na jazyku
A já ztratila rovnováhu
...vprostřed smyku
Já a Ty
škrtám v sobě tlustým štětcem
A tulím se k tvému objetí
zhmotněnému do polštáře
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (4)
Komentujících (4)