Taky přeju lepší časy, ať můžeš další báseň začít třeba tím, že..
Živá láska
dýchá měkce
minula své časy zlé..
;)
18.10.2013 01:04:58 | Sýkorka07
Děkuji, snad třeba přiletí na křídlech vlaštovek s jarem.. Zdá se to sice jako věčnost, ale každá bolest jednou ustoupí. Jsem ráda, že tady mám človíčky plné sounáležitosti, i přes to, že jsme se nikdy neznali..
18.10.2013 06:47:14 | Lissa