Ahoj, u tvé poezie mám takový pocit, že to nejsou ani tak básně, ale říkanky: Pocit-procit, čas-jas, láska-páska... možná bys pro změnu mohl zkusit napsat něco, co se tak okatě nerýmuje? :-) Ale já nejsem básník, třeba jiní na to mají pohled jiný.
13.01.2014 10:42:55 | Firren