Chýše
Anotace: já už prostě nemůžu
nechtít nechvět se nechodit
nechápat nechat se
podruhé narodit
potichu zchátrat si
s Cháronem na blízku
neschválit pochyby
nechybět nevzchopit
... se
nacházet naschvály
neházet nůžkami
už ani nechtít
kaluže
nevznést se
nad chyby
nechoulit skuliny
kulichy chybovat chátrat chybí mi
chobot
nechte mě
Přečteno 515x
Tipy 15
Poslední tipující: Jin&Jang, Holis, Akrij8, Kozoroh 1, enigman, Majdalénka, Jozef Bojanovský, Matty09, Petbab, Robin Marnolli, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)