Anotace: Kamarádka u tohohle málem umřela smíchy, kamarád se málem rozbrečel... Tak si udělejte vlastní názor.
Napřed jsem si chtěla udělat reklamu, že je to napsané na mou povídku, trošku, ale nakonec jsem se rozmyslela. (Chacha, stejně si ji dělám :))
Nejspíše bych tu nic neměla psát, protože tě znám. Ale dělejme, že ne. (Ovšem nebudu hlasovat. Povinost a chtíč by mě donutil dát ti 100)
Takže: "Je to zajímavé a má to dobrý námět. Nebudu se vyjadřovat o chybách, protože ty dělá každý(hlavně já). Jistě si přečtu další básničku, kterou sem vložíš."
Navždy Tvá Durcenwe
23.01.2007 23:44:00 | Durcenwe
mám ráda vše o andělech takže dobrý, takové od každého trochu k pousmání i k zamyšlení i k pláči
22.01.2007 20:31:00 | petrazz