Příroda je plná symbolů života, jen je člověk vnímá stále méně s tím, jak se jí odcizuje (a tím i sám sobě).
25.10.2013 22:32:38 | Amonasr
Tip za vyčerpané možnosti geometrie. Jen v té symetrii se toliko nevzhlížím, je to právě mírná nesouměrnost a lehké vady na dokonalosti co činí svět krásným, protože zajímavě nevšedním - prostým – skutečným.
25.10.2013 14:34:51 | Luky-33
Zajímavý nápad zakomponovat do básně pekařství z kalifornského San Francisca. Anna F.
25.10.2013 10:26:45 | Haviko
Tady Svatá Prostořekost..jakožto další z ženských jmen...nemohu otipovat, Tartine už je nad mé síly
25.10.2013 09:31:16 | maryshka