Bestia triumfans
Anotace: jo prostě tak to je...
Velká slova o hanbě a zlu
z úst líbezných bastardů a žen.
Odsouzení učiněné v dáli
mimo dosah žločinu muže.
Srdcem ať nespadnu zpátky v zem,
kde není ducha o velkém snu.
A tisíckráte překonám valy,
krev ať teče z koho téci může.
Jsem bestie co vám kosti zkroutí
a zuby vám vyláme, by kostky mohla hrát.
Však vaší vinou se vám vše hroutí,
když mi berete, že osudu svého já jsem vlad.
Přečteno 647x
Tipy 1
Poslední tipující: Bánší
Komentáře (2)
Komentujících (2)