Zdá se,
že den ve světle ukrývá se,
že láska v duši ukládá se,
že slepě věřit přestává se,
že minulost pálí most,
jež překrývá přítomnost,
vítězem je upřímnost.
Host radost a ctnost
- klepou na dveře,
ten, kdo čeká soupeře-
tam zaklepe zlost.
"Ty ještě nemáš dost?"
...ptá se....