Anotace: vím že něco dělám a vím proč to dělám ale nevím proč vím že vím co dělám...
Prošla jsem ten příběh s tebou. Místo slov, zjevovaly se před očima živé obrazy. Krátká, tichá chvíle, ale co vše se do ní vešlo. Mám ráda básně, které vypráví tak silně, až se do nich dá vejít. Děkuji jednomu potulnému skláři a skláním poklonu. Jsi básník a vypravěč.
23.11.2013 14:19:38 | Tichá meluzína
pro mně radost číst...i když už vím co přijde:)
28.10.2013 12:57:24 | maryshka
Vím, proč se mi to líbí, ale nevím, proč to neumím vysvětlit – samozřejmě vím, že slovy se vše vysvětlit nedá, ale nevím, proč slova neumí vše pojmenovat, když to přitom dokážou skrýt...
27.10.2013 14:23:45 | Amonasr
Zhltnul jsem to. Ale ten konec mě hodil jinam, než kam ta báseň směřovala. Škoda.
27.10.2013 09:00:14 | VEDz RVAHEs