*
na okamžik jsem otevřela
ze studny citů vystoupila
..jaká bude daň
co zaplatit mám..
zpět do té díry bezedné
hodím pár slov a vět
zabouchnu
utěsním
možná i skálu
nad studnou postavím
velkou a těžkou
neotevře se ani myšlenkou
..jen rána červená
v duši zůstala..
vracím se zpět
jsem zase vaše
..vysajte mne rozeberte ..
hostinu si udělejte
rozdám se vám
s láskou celá
..dobijte mne..
*
"Ikdyby jste mé srdce rvali, já smál bych se s vámi zas." Franc Lehár, Země úsměvů.
28.10.2013 09:03:46 | VEDz RVAHEs