Anotace: všichni jsme jimi byli
být ta, co nemá jméno
být ta, co ohlíží se přes rameno
- jestli se jí nesmějí
být ta, namačkaná v rohu autobusu
být ta, co nemá špetku vkusu
být ta samotná u stolu
být ta oblečená v černé od zdola nahoru
být navždy ta s tlustou bichlí
být ta, vedle které všichni ztichli
- když prochází
být ta ve ve vyhaném svetru
být ta jediná, stojící proti větru
být ta, čí smutné oči znáš
být ta, kterou na svědomí máš
forma s opakováním mne sic nezaujala, ale obsah ano.
Takových lidí je dost,
jejich skryté hodnoty často zašlapány,
predátoři s ostrými lokty maj svou hru,
ona je myší a my budem lovit,
a její slzy nás hřejí...
proč jen to dělat smějí?
ale občes se najde ten,
kdo proti větru půjde s ní...
28.10.2013 22:02:14 | Robin Marnolli
..kdo jsme se tak někdy necítil?
Pěkně vystiženo, líbí se mi jak jsi to napsala.. A mimochodem bod + za metalovej nick, pokud opravdu v tuhle hudbu věříš 8)
28.10.2013 20:39:23 | Lioness
přesně tak, každej sme jí chvíli byli :) a ano, přezdívka vážně odpovídá mému hudebnímu stylu :)
28.10.2013 21:34:57 | Metal Lady