Tátovi
Pozdravuj na své cestě všechny,
které potkáš.
Zpívám si mé blues o tom jak mi scházíš.
Dals mi život a já já ho žiji tak jak se má.
Nikdy jsem ti pořádně neřekl, to jak té mám rád.
Ale tys to určitě věděl.
Ale najevo jsme si to oba moc nedávali.
V posledních minutách jsem tě držel za ruku a věřil,
že nastane nějaká změna a ty budeš OK.
Bavit všechny tak jak si to uměl ty,
to nedokáže už nikdo.
Tam ze shora se na nás díváš
a pomáháš nám v životě dál.