Nitka času
Déšť
nitka času
pomíjivá
pupeční šňůra
s horou spojená
topí se
v přívalu citu
ztracená
hříchem slabosti
svázaná
stoletým břemenem
pálí
slaná horkost
duše
rosou nebe
černá bílá
bolest smích
..neustoupí..
..dál musí jít..
Komentáře (4)
Komentujících (4)