Anotace: .
Je nám tma
zaklínilas mne v ořechu
a zakázala si přání
myslíš
že
když vydržíš
dostatečně dlouho
tak
shnijeme?
Musím se přiznat, že spousta tvých básní jde kolem mě, protože je zrovna dvakrát nechápu, zato, když na mě usměje perlička, jako tahle, moc mě to potěší. Jenom malý dotaz: Už jsi ji pustil k vodě, nebo si ji necháváš jako zdroj inspirace? ;-)
13.01.2014 12:23:37 | Firren
Jsou lidi, kterých se člověk nezbaví, ani když je pustí k vodě.. .)
13.01.2014 16:18:21 | Jan Voralberg
Čistá fascinace.
14.11.2013 22:22:22 | kikis
A ja jsem fascinovan casem, kterej se ti podarilo odeslanim komentare vystihnout. :)) Dekuju .)
14.11.2013 22:31:42 | Jan Voralberg
Nezbykle dobré. Odpověď zní Ano. Je nám tma ... mě už je světlo. Fajn.
31.10.2013 06:56:25 | VEDz RVAHEs