Roztáhni křídla andělských slev
a šeptej přání do krátkých vět.
Z myšlenek třpytky rozhazuj do dáli,
ať zbude i na ty, kteří dnes nespali.
Andílci v maličkých postelích,
na polštářích snů letěli,
splnit touhy děťátek,
bez zloby a zbytečných pozlátek.
Ať třpytky lásky provází každičký váš den,
ať splní vám každičký sen.
A slzy štěstí ve spaní,
každičkou starost zahání.
Hezká básnička, nejenom že anděli miluji, my na ně doma i věříme. I na víly. Dneska tady zrovna jedna byla.
31.10.2013 11:02:55 | Evionka