Anotace: © by Klau Dia
navěsili na tebe labutí
krásu
a
vychovali tě v modlu
zbylo ti pár
nepřivlastněných míst
lidí
jejichž touha
se ještě
nenarodila
Zanechala vjem a to je podstatné...
Mé pozdravy Jene
Martin Kristián Kudláček
03.11.2013 08:53:20 | kudlankaW