Krr
Je to jak volání o pomoc
když člověk oslepne
a chodí dokola
bez pomoci
paprsek světla
a on
ho
nevidí
Jak bys mohla
vždyť jsem jak kus železa
chladný a nepoddajný
jako mrtvé vychladlé tělo?
Copak není slunce a naděje,
Už neuvidím?
Komentáře (1)
Komentujících (1)