Prsty stékají kůží vrby
cítím každou nerovnost
Šumí pramínky končícího soužení
dochází síly
Rytíři z tekutého olova
stromy žízní
Polkni mne
vzpomeneme na zítřek
polkni mé dlaně
dříve, než se rozutečou
polkni moji tvář
již slyším výstřely
polkni mé kosti
a ukryj mne v horkém dřevě