Anotace: Aneb,když začnete šroubovat a nepřišroubujete. :)
co je to pě a pí?
...jo a pokud to píšeš ve wordu (tedy českém pokud možno), zapni si tam pravopis, nebo si to překontroluj po sobě. (ale už je to o dost lepčí:-)
04.11.2013 19:11:55 | Robin Marnolli
pě=pěje (zpívá) pí=pějí (zpívají)
no píši to rovnou zde.
04.11.2013 19:24:23 | Rozdrcená duše.
mno, ale myslím, že třeba v SMSce o.k., ale v poezii to nemá co dělat...
04.11.2013 21:55:27 | Robin Marnolli
Mám opačný názor,ale to je jedno jak už je to psáno,nešlo to přišroubovat :)
05.11.2013 11:59:39 | Rozdrcená duše.