Ty silné výrazové prostředky mě zprvu zaskočili, ale po "doznění" celku už to sedí. Poslední řádky říkají vše. Chtěl bych napsat "pěkné", ale tady se to nehodí.
05.11.2013 12:08:56 | Pelican
Drsná realita života je v tuto dobu velice aktuální.Znám mnoho dívek a žen,které se takto staví zaběhlým tradicím a využívají svého potenciálu k potupě tzv.silného pohlaví.Má dcera je jednou z nich.
05.11.2013 12:49:15 | Bakchus