Anotace: starší báseň co jsem nedávno dopsala ...asi blbej název ..nějak mě to nikdy nenapadne
Do tvých očích zapsal jsem si
notový záznam tvýho smíchu,
abych nemohl zapomenout
abych s každým mrknutí tvých řas
mohl slyšet ten zvuk
znovu a znovu
Do tvý kůže vyťukal jsem
morseovkou zprávu o tom
jak stéka po tvých holých zádech
kapka za kapkou
až tam kde se spojí v
jednu jedinou
Do tvých vlasů schoval jsem si
vzpomínky na žití s tebou
abych je jednoho den mohl vyčesat
a uvědomit si ,že to stálo za to
Do tvý duše zaryli se
střípky mých vlastních myšlenek
myšlenek co se začaly ztrácet
tak nevině
tak směšně
tak rychle
tvý tělo , tvá duše
je teď to jediný co si pamatuji
tvoji krásnou tvář , co už zestárla
Znám tě ,ale
Kdo jsi ?