Zatuchlé tunely nesou nám vůni
vzpomínek na dávno zaniklou dobu
pomníky prastarých olšanských hrobů
psí víno line se za svitu luny
Tramvaj na Barrandov, metro na Zličín
kam nás dnes vítr zanese
K Divoké Šárce za lesem?
V podvečer z Okoře k Noutonicím...
Anebo Letná?
Bubeneč
snad?
Vyznání přetna
xxx
jak Tě mám
rád...
Přetna... no to je samozřejmě básnický novotvar, který má zakrýt prznění přechodníků:)
21.12.2015 10:35:39 | Metcheque
přetna je náhodou jeden z mála správně vytvořených přechodníků, co jsem tu na Literu potkala :o)
21.12.2015 10:54:34 | hanele m.
Praha je prostě naše tajemné město. Musím se tam vracet.
Co je prosím "přetna"?
10.07.2015 22:32:36 | MARKO