Anotace: ...
vrah
odpusť
milý (můj)
...ale i tak jsem tu nebyl nadarmo...představil jsem si, jak by se orosilo (violon)čelo, to by mohlo být super.
05.11.2013 20:10:40 | Robin Marnolli
Promiň,ale asi jsem to moc nepochopila,ale no pokud budeš chtít,můžeš mi to vysvětlit. Díky a přeji hezký večer.
05.11.2013 21:21:58 | Rozdrcená duše.