**************
K lásce s tváří Bez tváře,
k věčnému prachu ze slz,
k té opojné nádheře
SE PŘIZNÁVÁM...
Souměrně Tvá,
na stén připravená,
s Tebou a bez Tebe
SELHÁVÁM...
Zastavená v tamních záhybech,
horkou kůží zalitá,
lesklými city zmámená
ZŮSTÁVÁM...
Za sebou příliš hlubokých vzdechů
a náhlých stisků Beze jména
NECHÁVÁM...
Pod ústa nahoty,
přikryta vlhkou mlhovinou,
za nebe v očích
SE SCHOVÁVÁM...
Zahalená blůzou ze tmy,
v mrtvém čase mezi námi,
na konečcích řas
ZTROSKOTÁVÁM...
A nelidský hřích
všech vzteklých žádostí,
tajně zmírající
v bledé zapomnění
POZNÁVÁM...