Počkej
Anotace: ... za cokoliv, v sázku vše...
Venku zas padají
kapičky deště,
mé srdce křičí,
pojď ještě blíž!
Na všechno zapomeň,
líbej mě ještě,
dřív než nám nad hlavou,
postaví kříž.
Posečkej chvilinku,
den už se krátí,
za chvíli napadne,
bělostný sníh,
to co nám seberou,
opět se vrátí,
až společně propadnem,
v prvotní hřích.
Přečteno 421x
Tipy 11
Poslední tipující: Rezkaaa, Holis, Gabrielle, Metal Lady, melebele, v.hercik, CoT, danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)