nasáklí tmou
letní dny příliš horké
v tunelu
chlad a teplo těl
oblohou kreslené nové hvězdy po tvé
pravici peripetie kolize měsíce
na konci mléčných obrazů škrcený svým vlastním otcem
usínal v objetí slz
obzor byl nekonečný
války oblaků
o kus místa na nebi
v lese líbaly se svatojánské mušky
poprvé tě držet za ruku...
vše svítilo ale potom
zhaslo
byla noc
příliš dlouhá na to abychom se probudili
Přečteno 413x
Tipy 14
Poslední tipující: Kaitlynn, hanele m., Gabrielle, Sýkorka07, enigman, čarodějka07, Robin Marnolli, kikis, maliska, Isquieasuus, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)