martiniem...
vzduch voní
po přezrálých mandlích
a sytí mé chřípí
sluch loká tirády zimy
a chlad má v sobě říz
těžkého vína
co neomamuje ale jitří
ve skalní stěně
obklopená vápencem
v křivkách stezka
láká šestým smyslem
kdysi tudy chodívali
i Éros s Diem
vezmi zažehlou lampu
a o půlnoci dojdi k vodě
poklekni
a ve světle knotu
pohlédni na hladinu
objeví se tvář
co tě bude provázet životem
Přečteno 395x
Tipy 22
Poslední tipující: Joe Vai, Holis, střelkyně1, Radhuza, Aťan, Luky-33, Robin Marnolli, hanele m., CoT, kikis, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)